Home>Agenda>Spelinloop groepen 1/2

Spelinloop groepen 1/2

3 november 2016

Eén ochtend in de week starten we in de kleutergroep met een spelinloop. Hierbij bent u als ouder uitgenodigd in de klas met uw kind mee te spelen. Vanaf 8.25 uur zal de deur opengaan en gaat u met uw kind mee naar binnen. Laat uw kind vooral alles zelf doen, zodat u kunt zien wat hij/zij allemaal doet en kan.spelinloop

In de klas ligt meestal materiaal klaar waar uit gekozen mag worden. Maak samen met uw kind een keuze of vraag wat hij/zij graag doet.

De bedoeling van een spelinloop is dat u met uw kind dit spel gaat spelen en kennis maakt met de materialen waar uw kind mee speelt.

Tijdens een spelinloop zal ook de klas wat willen laten zien, wordt gezamenlijk geknutseld of mag u voorlezen aan uw kind of groepje kinderen.

De spelinloop zal maandag 3 oktober starten en wekelijks een dag opschuiven. Kijk op de kalender wat de data zijn voor de komende maand.

De spelinloop duurt zo’n 20 minuten waarna u afscheid neemt van uw kind zodat de groepen om 9.00 uur een volgende activiteit kunnen starten.