Home>Groep 5>Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groepen 5 en 6

Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groepen 5 en 6

dinsdag 21 november 2017

Beste mensen,

Het lijkt misschien nog veraf, maar het is al gauw weer Kerstmis. Veel mensen willen dan graag, naast de feestelijkheden, het kerstverhaal horen/zien/beleven.

In het Titus Brandsma Huis, parochieel activiteitencentrum van de katholieke H. Lebuïnusparochie Deventer, vieren we Kerstmis traditiegetrouw ook in een bijzondere bijeenkomst voor kleuters en peuters. Het kerstverhaal wordt dan gespeeld en gezongen door kinderen van de basisschool.

Wij nodigen de kinderen graag uit om mee te doen aan het “kindje wiegen” op zondag 24 december 2016 om 16.00 uur. We spelen dan het kerstverhaal voor de allerjongste kinderen, hun mama’s en papa’s en broertjes en zusjes, oma’s en opa’s. We zorgen voor goede belichting en geluidsinstallatie. En we zingen enkele kerstliedjes.

We zoeken kinderen die de rol willen spelen van Maria, Jozef, engelen, een soldaat, herbergiers, herders en schaapjes. De teksten zijn kort, zodat ze gemakkelijk te leren en te onthouden zijn. Ook zoeken we kinderen die graag zingen. Tussen het kerstverhaal door zingen zij dan de liedjes.

We repeteren in de school op volgende dagen:
donderdag 8 december
donderdag 15 december
donderdag 22 december, elke keer van 14.00 uur tot 15.00, dus aansluitend op de schooltijd. Ik zorg voor een drankje en wat lekkers. We repeteren ook 1 keer in het Titus Brandsma Huis, op zondag 24 december om 14.00 uur. Daarna spelen we om 16.00 uur de uitvoering. Rond 17.00 uur is het afgelopen.

Voor alle verdere vragen mag u contact nemen met:
Andrea Oomes
andrea@vanduffel.nl
0570 514 654
06 54 951 604

Als uw kind wil meedoen, krijg ik graag een berichtje. Laat even weten of ze liefst willen zingen of liefst willen toneelspelen. Ik hoor graag van u!

Andrea Oomes