Home>Groep 5>‘Aan tafel bij…’ Familie Donker

‘Aan tafel bij…’ Familie Donker

woensdag 11 januari 2017

Kinderen met een beperking doen mee met leeftijdsgenoten dankzij ondersteuning en hulpmiddelen, én de inzet van hun ouders. Wanneer er complexe problemen zijn rond de ontwikkeling of opvoeding van kinderen, kunnen gezinnen een beroep doen op een gezinscoach.

‘Aan tafel bij…’

In het vijfde portret van de serie ‘Aan tafel bij…’ zien we hoe de familie Donker ondersteund wordt in de opvoeding en begeleiding van hun zoon Sven die een lichamelijke beperking heeft. Met aanpassingen en hulpmiddelen thuis en op school én met de ondersteuning van een gezinscoach, doet Sven net als leeftijdsgenoten actief mee aan veel activiteiten. Ook de inzet van de ouders speelt daarbij een belangrijke rol.

Uitzendingen op Tv en radio

Dit portret, een coproductie van de Bibliotheek Deventer, de gemeente en Drtv was te zien op dinsdag 10 januari op Deventer televisie (Drtv). De uitzending wordt herhaald in het weekend van 14 en 15 januari 2017, ieder uur. Op donderdag 19 januari van 17.00 tot 18.00 uur is er een radio-uitzending over dit onderwerp op Deventer radio.

Zie ook