Home>Groep 3>Deventer Schoolvoetbal

Deventer Schoolvoetbal

woensdag 25 april 2018

In beweging met het schoolvoetbal

Bij het Schoolvoetbaltoernooi in Deventer strijden kinderen vol overgave voor bekers en voor de eer van hun school. Het toernooi is voor meisjes en jongens in de leeftijdscategorieën 6 – 8 jaar,  8 – 10 jaar en 10 – 13 jaar. De kampioen stroomt door naar de regiofinales. Bij winst staan de districtskampioenschappen voor de deur met vervolgens als ultieme droom de landstitel. Kom kijken naar dit Salland Fit! voetbalspektakel en moedig de jonge spelers aan. Meer informatie is te vinden op de website van het Deventer schoolvoetbal.

Volg het Deventer schoolvoetbal op youtube en facebook

Het Deventer schoolvoetbaltoernooi is heel actief op verschillende social media. Het heeft een eigen kanaal op youtube waar ze de hele dag door filmpjes plaatsen van deelnemende teams en verslag langs de lijn. Daarnaast zijn ze actief op facebook waar ze regelmatig berichten plaatsen. Neem een kijkje en moedig ze aan via deze kanalen.

Het gaat weer van start

Over een paar dagen gaat het schoolvoetbal toernooi 2018 weer van start; 2 dagen sporten onze kinderen met andere leerlingen van alle scholen in Deventer. Natuurlijk wil iedereen winnen en daar gaan ze ook voor, maar helaas kan maar 1 team per categorie winnen. Dat dat de beste mag zijn.

Fair Play staat bij ons hoog in het vaandel, want winnen mag leuk zijn, maar het gaat tenslotte om sportiviteit, gezelligheid en elkaar op een leuke manier leren kennen. We hopen dan ook op een sportief, mooi en gezellig toernooi.

Helaas was dit jaar de informatie verstrekking wat aan de late kant. Wij krijgen zelf ook pas de informatie 2 weken voor aanvang van het toernooi. Door wijzigingen in de bezetting van de teams veranderde er, op momenten dat we dachten dat alles klaar was, toch weer iets, wat vertraging op leverde. Ook vanuit de organisatie zelf kwamen enkele wijzigingen die verwerkt moesten worden, voordat alles mee kon. We hopen dat alles nu goed voor elkaar is en dat er geen wijzigingen meer komen.
Alles wat rest is hopen op mooi weer en een grandioos toernooi voor onze kinderen!

Zie ook