Home>Groep 1/2a>GOED DOEL 2018: Stichting M4M

GOED DOEL 2018: Stichting M4M

zaterdag 17 februari 2018

Stichting M4M staat voor Mommys for Mommys.

Wij zijn een hecht team van moeders dat gezinnen helpt en ondersteunt die amper tot niet kunnen rondkomen van een minimum inkomen. Kinderen die daardoor bepaalde dingen niet kunnen doen zoals wat andere kinderen wel kunnen.. Bijvoorbeeld een leuke Sinterklaas, hun verjaardag vieren zoals het hoort, hippe kleding, leuk speelgoed, etc.

Noodpakketten

M4M probeert het voor de gezinnen wat dragelijker te maken doormiddel van de M4Kids met kleding, verzorging en wat speelgoed, en de M4Baby met startersspullen voor de baby voor zwangere moeders die financieel de middelen niet hebben om de eerste benodigdheden bij elkaar te krijgen.
Voor een kleine vergoeding is uw kindje voor een langere tijd voorzien van mooie, nette kleding. Wanneer een instantie de aanvraag voor u doet of u kunt zelf aantonen dat u een pakket niet zelf kunt betalen, ontvangt u het Noodpakket gratis en betaald u alleen de verzendkosten.

Goed doel 2018

Maandag 20 februari gaat de actie van start met de kennismaking van Babette Jansen. Ze zal zich in elke groep voorstellen en uitleg geven over haar stichting.
Elke groep maakt daarna zelf een keuze hoe de stichting te willen helpen. Wij houden u op de hoogte wat de groepen gaan doen en wat het heeft opgeleverd.

Zie ook