Home>Groep 1/2a>Juf Thea 40 jaar juf!

Juf Thea 40 jaar juf!

zondag 28 mei 2017

Vrijdag 2 juni is het een feestdag. Juf Thea viert namelijk deze dag dat ze al 40 jaar juf is! De grote wens van juf Thea is om dit samen te vieren met alle kinderen, ouders en het team van onze school.
Om er echt een feestelijke dag van te maken, nodigt juf Thea alle kinderen van de groepen 1 t/m 8 uit om deze dag een mooie hoed, pet, haarversiering of een ander bijzonder hoofddeksel te dragen. De kinderen met de fraaiste creaties kunnen rekenen op een leuke prijs.Tevens heeft juf Thea zowel voor de onder- als bovenbouw springkussens gehuurd. Sportieve kleding is dus een aanrader voor deze dag.
Om 10.00 u zullen we juf Thea op school ontvangen met een welkomstlied. Vervolgens gaan de kinderen naar de groepen om daar verder feest te vieren.
Voor alle kinderen worden deze dag de gewone schooltijden van 8.30 u tot 14.00 u gehanteerd.
Alle ouders worden uitgenodigd om juf Thea persoonlijk te komen feliciteren tijdens de receptie , die plaatsvindt van 13.00 u tot 15.00 u in de hal van onze school. In het lokaal van de voormalige 3+ groep kunnen jonge kinderen tussen 14.00 u en 15.00 u onder toezicht verblijven.
Kinderen buiten op het plein laten spelen is voor de eigen verantwoording van ouders. Op het plein is tussen 14.00 u en 15.00 u geen toezicht.

We hopen er met iedereen een onvergetelijk feest van te maken !
Team St.Bernardusschool.