Home>Nieuws>Uitnodiging vertelling Björn Kuipers

Uitnodiging vertelling Björn Kuipers

donderdag 6 oktober 2016

bjornkBjörn Kuipers geeft dinsdagmiddag 11 oktober een vertelling voor alle geïnteresseerde kinderen in de St. Bernardusschool onder schooltijd. Kinderen van groepen 6 t/m 8 kunnen hierbij aanwezig zijn om te luisteren naar zijn verhaal en alle vragen stellen die ze maar hebben!

Op dinsdag 11 oktober van 12.30 uur tot 13.30 uur

Björn Kuipers is op dit moment de beste voetbalscheidsrechter van Nederland.  Hij ging naar EURO 2016 in Frankrijk en is de eerste Nederlandse scheidsrechter die twee keer op een EK in actie kwam. In 2014 floot hij de Champions League finale. Tijdens het WK in Brazilië kwam hij drie wedstrijden in actie. Vanavond fluit hij met zijn team de interland Hongarije – Zwitserland. En dinsdag is hij bij ons op school.

bjorn1Heb je vragen?

Heeft u al een keer ruzie gehad met spelers op het veld? Heeft u wel eens  in de rust een handtekening gevraagd aan beroemde spelers? Vindt u het rot als je een speler een rode kaart moet geven? Wou u een keer fluiten en toen deed het fluitje het niet? Wat is de grootste wedstrijd die u hebt gefloten? Heeft al een keer iemand een bal naar uw hoofd gegooid? Hoe bent u eigenlijk scheids geworden? Bent u familie van meester Carol Kuipers? Bent u al een keer te laat gekomen op het veld?

Kom gewoon luisteren naar zijn verhaal, stel je vragen en zorg dat je antwoord krijgt. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan.

Van enkele ouders weten we dat zij hierbij graag aanwezig willen zijn.  Geef u per email aan info@stbernardus.net  tijdig op. Mogelijkheid tot deelname is helaas beperkt door de ruimte voor de kinderen en de tijd.

Geef het aan elkaar door!