Home>Groep 1/2a>UNICEF sponsorloop

UNICEF sponsorloop

donderdag 16 maart 2017

Zoals u wellicht al heeft vernomen zet onze school zich dit jaar in voor UNICEF.  De kinderen van de groepen 6, 7 en 8 doen mee aan Kidpower: d.m.v. het dragen van een stappenteller verdienen de kinderen punten waarmee weer zakjes voeding voor ondervoede kinderen verzameld wordt.

Ook de kinderen van de groepen 1 t/m 5 willen natuurlijk hun steentje bijdragen…daarom zullen zij op vrijdag 31 maart meedoen aan de UNICEF Loop. De UNICEF Loop, welke gehouden zal worden op ons schoolplein, is een sponsorloop waarbij kinderen sponsors zoeken die hen willen steunen voor iedere gelopen ronde.

De kinderen lopen rondjes van ongeveer 130 meter en krijgen voor elk rondje een stempel op hun stempelkaart. Op de sponsorenvelop kunnen kinderen de namen invullen van mensen die hun willen sponseren. Het invullen van een eindbedrag kan ook, maar het stimuleert de kinderen meer wanneer ze geld per rondje krijgen!
De sponsorenvelop moet uiterlijk 29 maart worden ingeleverd. Direct na de sponsorloop krijgen ze deze terug samen met de stempelkaart zodat de kinderen het geld kunnen ophalen. Uiterlijk 10 april willen we de enveloppen weer terug hebben zodat we tijdens de Paasviering van 13 april bekend kunnen maken wat de eindopbrengst van deze actie is.

Het is verstandig om de kinderen deze dag kleren aan te doen waarmee ze lekker kunnen rennen, maar vergeet ook niet om de gymspullen mee te nemen, want bij slecht weer gaan we de gymzaal in en sommige groepen hebben deze dag gewoon gym.

De starttijden per groep zijn:
Groep 3        : 09.00 uur
Groep 1/2A : 09.20 uur
Groep 1/2B  : 09.40 uur
Groep 4        : 11.00 uur
Groep 5        : 11.20 uur

Ouders zijn natuurlijk van harte welkom om de kinderen aan te moedigen en kunnen dit doen vanachter het hek aan de kleuterzijde.

Dus even kort:

Vrijdag 17 maartBrief met sponsorenvelop en stickers mee
Van 17 maart tot 29 maartSponsoren zoeken
Woensdag 29 maartUiterlijke datum inleveren sponsorenvelop
Vrijdag 31 maartUNICEF Loop
Vrijdag 31 maartEnvelop en stempelkaart mee naar huis
Van 31 maart tot 10 aprilGeld ophalen bij sponsoren
Maandag 10 aprilUiterlijke inleverdatum sponsorenvelop

We hopen op mooi weer en een fantastische loop!
Komt U ook aanmoedigen?!