Home>Groep 1/2a>Werkplaats de Polakkers

Werkplaats de Polakkers

zaterdag 20 januari 2018

De werkplaats is een grote ruimte met werkbanken en tafels. Jong en oud kan er gebruik van maken. Ieder maakt er zijn eigen werkstuk, dat kan een pennenbakje, geboortekaartje of een beeld van klei, hout of papier-maché zijn. De kracht van de werkplaats zit in de ruime mogelijkheden en het kunnen combineren van technieken.

Just do it

Materiaal en gereedschap is aanwezig voor de basistechnieken. U kunt in de werkplaats zelfstandig werken. We kunnen u wel op weg helpen met uw plan en er zijn boeken waarmee u ideeën kunt opdoen.

Aanmelden

Voor de kinderen en jongeren zijn de activiteiten in de middag, op dinsdagavond is de werkplaats open voor volwassenen. Als u wilt komen kunt u zich aanmelden of uw kind aanmelden. Wilt u een groepje aanmelden dan kunt u beter een mailtje sturen naar info@werkplaatsdepolakkers.nl

Kinderen zijn tussen 14:00 en 16:00 welkom bij de werkplaats en mogen zelf bedenken welke activiteit ze willen doen. Een strippenkaart kost €25,- daarmee kan 6x in de werkplaats gewerkt worden. Meerdere kinderen kunnen tegelijk gebruik maken van een strippenkaart. De strippenkaart ligt de eerstvolgende keer klaar.

Groepen

De werkplaats is uitstekend geschikt voor kinderfeestjes, teambuilding en activiteiten met familie of personeel.

Vrijwilligers

Er is een vaste kern van vrijwilligers. Zij helpen mee met de kinderactiviteiten en het voorbereiden van die activiteiten. Met elkaar is de werkplaats opgeknapt en veranderd in een echte creatieve werkplaats. De organisatie wordt geregeld door Joke Kuipers,  zij is ook bij de activiteiten aanwezig.

Zie ook